היום, אתר האינטרנט של העסק הוא הרבה יותר מאשר רק זרוע שיווקית חכמה ונטולת מגבלות גאוגרפיות – אתר האינטרנט שלכם יכול להיות מוכרן, ולא סתם מוכרן – הוא יכול להיות בכל זמן בכל מקום, להעביר ללקוחות פוטנציאליים מידע שיווקי ויזואלית וטקסטואלית, ובאמצעות תהליכי קידום אתרים, מיתוג ושיווק – למשוך עוד ועוד לקוחות, לרכישת מוצרים שונים, כאשר הרכישה מבוצעת ללא טיפול אישי או הקצאת משאבים נוספים כמו עוד מוכרנים, אנשי שירות, וכדומה. מה מונע מכם להפוך את האתר שלכם לסניף נוסף של העסק?

רבים מתארים קושי להתמודד עם פתרונות סליקה מקוונת ו – eCommerce. לטובת כל מי שהלכו לאיבוד בסבך הסברים מורכבים בעניין סליקה מקוונת – לפניכם המדריך הפשוט, עם כל הנקודות שחשוב לקחת בחשבון וכל מה שכדאי לברר מבעוד מועד. המדריך השלם לפתרונות eCommerce וסליקה מקוונת לעסקים – לפניכם.

סליקת אשראי לעסקים – אפשר גם אונליין

סליקת אשראי מקוונת היא היכולת לאסוף פרטי אשראי מלקוחות, ולגבות מהם תשלום (באופן מיידי או באמצעות סליקה ידנית לאחר ביצוע איסוף הנתונים) עבור שירותים או מוצרים היישר מהאתר. על מנת שתוכלו לקבל פרטי כרטיסי אשראי, תצטרכו או להשתמש בממשק סליקה הפועל מחוץ לאתר שלכם, מעל פרוטוקול מאובטח מטעם חברת הסליקה, או להכין את האתר שלכם, על ידי אחסונו בשרת מאובטח, המאפשר שליחת נתונים בפרוטוקול המוצפן https.

*טיפ – על פי חוק במדינת ישראל, אסור לשמור נתונים של כרטיסי אשראי של לקוחות, ובפרט, אסור לשמור באותו מסד הנתונים את מספר כרטיס האשראי המלא, התוקף שלו, וספרות האימות מאחור. לשם כך ישנן תוכנות המפרידות בין נתונים אלה – וחשוב שגם אתם, במידה ואתם מבצעים גבייה גם באופן שאינו מקוון – לא תשמרו נתונים אלה של הצרכנים.

איזו חברת סליקה היא הכי מומלצת?

חברות המציעות סליקת אשראי לעסקים מספקות יכולות סליקה על פי חברת האשראי שהם עובדים איתה – ויזה כאל, ישראכרט, או לאומי קארד. חברות סליקה מספקות את ממשק הסליקה, המאפשר לכם להתחיל בסליקת כרטיסי אשראי מלקוחות מרוחקים אונליין מייד לאחר ההתקנה.
בארץ פועלות חברות המציעות פתרונות סליקה מקוונים לעסקים בשפע. מומלץ לבצע את הבחירה על פי המשתנים הבאים:

  • מהן עלויות הסליקה? האם מדובר באחוז מהמכירות? תשלום קבוע? האם התשלום עולה כאשר מספר העיסקאות באתר יעלה? האם ישנם תשלומים נוספים? האם ישנו סכום מינימום לתשלום בחודשים בהם לא מבוצעות מכירות?
  • האם החברה מציעה פתרונות סליקה לעסקים שנוח להטמיע באתר כמו שלכם? לדוגמה – אם אתם בעלי אתר אינטרנט הפועל על הממשק הפופולארי ביותר בעולם וורדפרס – האם החברה מציעה פלאגין נוח להטמעה, לשימוש מעל וורדפרס?
  • עד כמה מערכת האבטחה המוצעת על ידי חברת הסליקה היא איכותית?
  • עד כמה ממשק המשתמש של המערכת הוא נוח לשימוש? האם נוח להשיג נתונים אודות מכירות, על פי תקופות, שם משתמש, וכדומה?
  • האם ממשק הניהול הוא רספונסיבי ומתאים לשימוש גם מהטאבלט או הסמארטפון? האם עמודי התשלום גם הם רספונסיביים?
  • מה איכות השירות שמציעה החברה, והאם צוות ליווי או תמיכה טכנית זמין לסייע לכם, בהתקנה ובשאלות נוספות שיעלו במהלך השימוש?

פתרונות סליקה לעסקים – כמה זה עולה, בדרך כלל?

העלויות של פתרונות סליקה לעסקים משתנות מחברה לחברה, והן בדרך כלל כוללות סכום התקנה חד פעמי, ולאחר מכן סכום חודשי שהוא או קבוע או כאחוזים מסך התשלומים המבוצעים דרך המערכת בכל חודש.

טיפ להתקנה נוחה – חשוב לברר בטרם עת עד כמה נוח להטמיע את מערכת הסליקה לאתר שלכם. אם חברת הסליקה מספקת פתרונות הטמעה איכותיים או אם למפתח שלכם יש העדפה מבחינת נוחות העבודה – חשוב לקחת את אלה בחשבון, על מנת לאפשר התקנה נוחה ואיכותית, ויזואלית ופונקציונאלית.

סליקת אשראי דרך האתר – סניף חדש, יעיל, וכלל ארצי לעסק שלכם

הגיע הזמן להתקדם ולאפשר הרבה יותר מכירות, דרך הצעת שירותים ואפשרויות תשלום גם דרך אתר האינטרנט שלכם. פשטות ההטמעה, האפשרויות המרובות, והמחיר הלא גבוה ביחס לאפשרויות הסליקה ומיעוט המשאבים הנדרשים לכל עסקה מקוונת – כולם מצביעים על כך, שחכם, כלכלי, ונכון שיווקית –  לאפשר גם רכישה מקוונת של המוצרים שלכם.